Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (4.20 secunde)
Dar efectele lui se vad prea putin in ratele bancare ale celor care au credite in valuta, din cauza cresterii monedei euro in raport cu leul. Euro a urcat ieri la un nou maxim istoric in raport cu leul:
Aceasta, ca urmare a numeroaselor reclamatii referitoare la contractele incheiate de catre operatorii economici prestatori de servicii cu consumatorii persoane fizice, se arata intr-un comunicat al Autoritatii. Norma initiata de ANPC se aplica tuturor operatorilor economici care incheie cu clientii persoane fizice contracte preformulate.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Cu cat e mintea mai orientata spre un obiectiv, cu atat mai mare va fi suferinta, anxietatea si frustrarea, fiindca odata ce ti-ai stabilit un scop, te vei indrepta spre o destinatie fixa. ... Un nor alb nu este un cuceritor, cu toate acestea el planeaza asupra tuturor lucrurilor.
aplicarea, incepind cu perioada 24 iulie - 23 august 2005, a unei rate de 15 la suta pentru pasivele in valuta cu scadenta mai mare de doi ani atrase inainte de 23 februarie 2005 inclusiv, si a unei rate de 30 la suta incepind cu perioada 24 august - 23 septembrie 2005 pentru pasivele mentionate anterior.
Banca Comerciala Romana (BCR) a extins scadenta certificatelor de depozit cu discount la doi ani, pentru care ofera o dobanda fixa la lei de 7,25% pe an, informeaza un comunicat al bancii.
Cu toate ca in campaniile de publicitate ale bancilor unele produse nou lansate par foarte atragatoare, in realitate, in majoritatea cazurilor, dobanda pe care o platesc craiovenii pe an este mult peste ceea ce indica reclamele.
Daca CCM de la nivel de ramura va fi respectat, fondul de salarii de la AFDJ ar trebui sa creasca cu 70 de procente.
3139/26.03.2007, intocmit de comisia de evaluare si semnat atat de fiecare din cei noua membri ai comisiei, cat si de reprezentantii celor sase banci participante, pretul oferit de Bancpost a fost mentionat ca fiind de departe cel mai competitiv", se arata intr-un comunicat al bancii.Bancpost ameninta cu instanta de judecataSpecialistii bancii sustin ca oferta prezentata comisiei de licitatie este conforma cu prevederile caietului de sarcini, in ciuda declaratiilor oficialilor doljeni, care au spus ca Bancpost nu a respectat cerintele caietului de sarcini, care prevad ca dobanda sa se recalculeze lunar, in functie de cresterea sau descresterea indicilor BUBID si BUBOR.
Clientii pot beneficia de credite cu dobanzi foarte avantajoase, de doar 6% pe an.
Aici exista creditul Plus Capital, cu o dobânda fixa de 9% pe an, împrumutul fiind acordat pe sase luni. ... Cea pentru investitii se acorda pe o perioada de pâna la cinci ani, dobânda fiind fixa - 17% pe an.
Astfel, dobanda fixa este stabilita in contractul de credit si este valabila pe intreaga durata a creditului.
Astfel, mai toate bancile au scumpit creditele cu procente intre 0,5 si 3%.
Expertii in economie recomanda trecerea de la ROBOR la dobanda fixa: ... Este insa o sabie cu doua taisuri: daca ROBOR-ul va scadea din nou la 1-2 procente, dobanda fixa, care e in jur de 6 procente, poate deveni o povara financiara pentru clientii care au optat pentru aceasta varianta.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Faimoasa firma Telemedia, care in 2004 ar fi prejudiciat statul cu peste 23 de miliarde de lei, si credulii care au apelat la serviciile ei cu peste 4 miliarde de lei, ataca din nou.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Metoda cea mai accesibila "publicului larg" este interceptarea semnalului de aproape, cu echipament pe care si-l permite aproape orice agentie de detectivi sau divizie judeteana de doisiunsfert.
google-analytics.com